mpiskota_kanellas
December 1, 2015 0

Εύκολα μπισκότα κανέλας

Εύκολα, μυρωδάτα και τραγανά μπισκοτάκια κανέλας που θα συνοδεύσουν τα ροφήματά μας και θα σας γλυκάνουν!

Υλικά
2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άσπρη
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη μαύρη
1 κ.σ. κανέλα
2 αυγά
1 φλιτζάνι βούτυρο

Εκτέλεση
1. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και τη ζάχαρη.
2. Προσθέτουμε το βούτυρο κομμένο σε κομματάκια και τρίβουμε το μείγμα.
3. Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα. Το ανακατεύουμε καλά, το πλάθουμε, το βάζουμε σε λαδόκολλα και το γυρίζουμε σε ρολό. Το αφήνουμε στο ψυγείο 2-3 ώρες να σφίξει.
4. Στο μεταξύ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
5. Ξετυλίγουμε το μείγμα από τη λαδόκολλα και το κόβουμε σε λεπτές φέτες πάχους 3 χιλιοστών.
6. Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα, τη βουτυρώνουμε και ψήνουμε τα μπισκότα για 20 περίπου λεπτά. Περιμένουμε να κρυώσουν και μετά τα βγάζουμε από το ταψί.

Leave a Reply

essay writing service

Οι Συνεργάτες

panda
city_fresh
helmos
planet
Created by Global Minds.
Copyrights © Super Market Kronos.