Τα δικά μας προϊόντα

Τα δικά μας προϊόντα

Ζυμαρικά

Τα παραδοσιακά ζυμαρικά μας, εγγυώνται τέλεια γεύση και άφταστη ποιότητα γιατί φροντίζουμε να παρασκευάζονται με τα σπάνια αγνότητας υλικά της περιοχής μας.
Η ποιότητα των ζυμαρικών μας οφείλεται στο υψηλό σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια παραγωγής από το αρχικό ζύμωμα μέχρι την συσκευασία και τελικά την κατανάλωσή τους.Τα ζυμαρικά μας παρασκευάζονται με διαλεχτές και αγνές πρώτες ύλες και δεν περιέχουν συντηρητικά και χρωστικές ουσίες. Επίσης όλα τα ζυμαρικά μας παρασκευάζονται με την συνταγή της Σανταμεριάνας κυρά-Αργυρής.

Πίτες

Οι πίτες μας παράγονται με σύγχρονα μέσα διατηρώντας παράλληλα τα παραδοσιακά στοιχεία τους, επιδιώκοντας την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών μας. Οι πίτες της μας παρασκευάζονται από αγνά υλικά τα οποία είναι άριστης ποιότητας και έπειτα ελέγχονται από το προσωπικό μας έτσι ώστε να διατηρηθεί και να διασφαλισθεί η ποιότητα τους.
H Σκοπελίτικη τυρόπιτα φτιάχνετε με την συνταγή της κυρά Ελένης της Σκοπελίτησας. Aπίστευτα γευστική!

Ελιές

Από ελληνικές ποικιλίες ελιών, προσεκτικά επιλεγμένες και επεξεργασμένες με τις μεθόδους που επιβάλει η σπιτική παράδοση.
Όλες οι ελιές που συσκευάζονται είναι από επιλεγμένες ποικιλίες με αυστηρές προδιαγραφές ειδικά για τα καταστήματά μας, με την εγγύηση ΚΡΟΝΟΣ.
Ένα άριστο και υγιεινό συμπλήρωμα για το τραπέζι σας!

Οι Συνεργάτες

panda
city_fresh
helmos
planet
Created by Global Minds.
Copyrights © Souper Market Kronos.